De hippe baby en kinderwinkel de heppie store gelegen in de Mariastraat in het centrum, is gebaseerd op kadootjes en hebbedingetjes. Door de vrolijke mix van kleuren, functionaliteit en een hoog hip gehalte ga je er altijd met een leuk kadootje de deur uit. Je kunt er terecht voor dekentjes, kleding, speelgoed, knuffels, behang, boekjes om voor de lezen of voor papa en mama zelf, schoentjes, leuke spulletjes voor de aankleding van de baby en kinderkamer!
De winkel presenteert dagelijks de nieuwste en trendy producten voor baby’s en kinderen. Locale ontwerpers tonen via de winkel regelmatig leuke nieuwe hebbedingen. De winkel is een beleving op zich. Het heppie team presenteert een ruime keus aan spullen. En wat vaste klanten gewend zijn, in elk hoekje is er wel een verrassend product te vinden.
Je kunt bij de heppie store ook terecht voor een geboortelijst of kraammand (geboortemand). Een geboortelijst is een lijst van babyspulletjes of andere kadootjes die uitgezocht zijn door de ouders. Op deze manier kunnen ze het voor vrienden, familie en collega’s gemakkelijker maken om een leuk kadootje uit te zoeken. Een kraammand of geboortemand kun je laten samenstellen en laten bezorgen door het heppie team. Het samenstellen gebeurt aan de hand van het gewenste bedrag, voorkeur kleur, jongen/meisje, enz… Je kunt een mand laten samenstellen vanaf 25 euro.
 

 

Contactez De Heppie Store pour plus d'informations sur la façon de soumettre une liste de naissance en ligne