De hippe baby en kinderwinkel de heppie store gelegen in Wyck, het hippe en trendy deel van Maastricht, is gebaseerd op kadootjes en hebbedingetjes. Door de vrolijke mix van kleuren, functionaliteit en een hoog hip gehalte ga je er altijd met een leuk kadootje de deur uit. Je kunt er terecht voor dekentjes, kleding tot en met maat 140, speelgoed, knuffels, behang, boekjes om voor de lezen of voor papa en mama zelf, schoentjes, leuke spulletjes voor de aankleding van de baby en kinderkamer!
De winkel presenteert dagelijks de nieuwste en trendy producten voor baby’s en kinderen en merken als Kidscase, Imps & Elfs, Mon Petit Loup, Z8, My Little Cozmo, One more in the family, Emile & Ida, Koeka, Snoozebaby, Cam Cam, Lodger, Sebra, Anne Claire Petit, Ferm Living, Dwell Studio, Aden & Anais, Jellycat, Happy Horse, Haba, Nobodinoz, Done by deer, Lilliputiens, Janod, Djeco, Win Green, Design Letters, Naif Babycare, Bugaboo, Green Tom, Maileg en Oeuf Ny, Laurette, Bloomingville, Mathy by Bols. Locale ontwerpers tonen via de winkel regelmatig leuke nieuwe hebbedingen. De winkel is een beleving op zich. Over 2 verdiepingen presenteert het heppie team een ruime keus aan spullen. En wat vaste klanten gewend zijn, in elk hoekje is er wel een verrassend product te vinden.
Je kunt bij de heppie store ook terecht voor een geboortelijst of kraammand (geboortemand). Een geboortelijst is een lijst van babyspulletjes of andere kadootjes die uitgezocht zijn door de ouders. Op deze manier kunnen ze het voor vrienden, familie en collega’s gemakkelijker maken om een leuk kadootje uit te zoeken. Een kraammand of geboortemand kun je laten samenstellen en laten bezorgen door het heppie team. Het samenstellen gebeurt aan de hand van het gewenste bedrag, voorkeur kleur, jongen/meisje, enz… Je kunt een mand laten samenstellen vanaf 25 euro.
 

 

Contactez De Heppie Store pour plus d'informations sur la façon de soumettre une liste de naissance en ligne