Proficiat, je bent zwanger! Laat de voorbereidingen maar beginnen. Kom eens langs in onze conceptstore in Waregem of stel zelf je lijstje samen. Je kan kiezen uit meer dan 15.000 zorgvuldig geselecteerde producten van de bekendste merken. Prijs-kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en er is voor elk wat wils voor ieders budget.

Jouw droomlijst start bij Babylux!

Bij een lijstje vanaf € 500 ontvang je een waardebon bij afsluit van je lijst. Zo kan je tot 20% in aankoopbonnen ontvangen. Per schijf van € 500 boven de € 2.000 ontvang je bovendien een extra waardebon van € 100.

Als je langs komt in onze conceptstore in Waregem, staat ons team van mama's met raad en daad klaar om de juiste benodigdheden voor je kleintje te kiezen. Ontvang bij het bezoek een mooie goodiebag gevuld met leuke gadgets en reken ook nadien op elk moment op de expertise van ons team.
 

Cette boutique vend des produits parmis lesquels:

Banwood, Doona, Babyzen, Done By Deer, Trixie Baby, Lassig, Timboo, Béaba , Aerosleep, Aeromoov, Lansinoh, Fresk, Little Dutch, Cybex, Liewood, Trixie, Joolz, Thule, Elodie Details, Jollein
 

Contactez Babylux pour plus d'informations sur la façon de soumettre une liste de naissance en ligne