Waar kan ik mijn favoriete baby producten vinden?


 

Bellemont maakt al sind 1981 producten in de veiligheids- en verzorgingslijn voor kinderen.

Deze lijn is niet alleen mooi qua design maar geheel afgestemd op dagelijks gebruik.De producten worden veelvuldig getest door LNE (National Test Labatory) in Frankrijk. Bellemont is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de huidige vraag naar functionaliteit en estetica.

In de collectie van Bellemont vind je o.a. verschillende produten die ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen opgroeien.

De flessenhouders zijn gemaakt voor uw gemak en hygiƫne. Eenvoudig, handig en compact.
Bordjes en bestek zijn aangepast aan de ontwikkeling van het kind. Ontworpen in samenwerking met een psychomotorische therapeut sluit de vorm exact aan aan de behoeften van je kind. Handige, slimme en ergonomische producten, afgestemd op de hapjes van je kind.

Het badsteuntje geeft optimale ondersteuning door de comfortabele, ergonomische vorm. Dit steuntje is voorzien van brede anti-slip poten.
En dan het evolutive plaspotje: gemaakt om met het kind mee te groeien. Niet klevende zitting, brede antislip basis en brede achterkant voor het zitten en opstaan. Voorzien van een ovale zitting voor meer comfort en evenwicht.

Winkels die Bellemont verkopen

Sorry, op dit moment zijn er geen winkels op geboortelijst.be die Bellemont verkopen...

Zoek een babyspeciaalzaak

In uw buurt

Producten

Winkelnaam

Zoek een babyspeciaalzaak